Webbutik

VÄLKOMMEN TILL MIN GÅRDSBUTIK PÅ NÄTET

 

Här finns alltifrån angoraprodukter från mina kaniner, handspunnet och stickat av mig, till mina egentillverkade tvålar. Den här butiken har jag som hobby men det är även mitt bidrag till Moder Jord; vi vill inte ha mer gifter i våra kroppar och i vår natur. För mig är magin en viktig del då jag tillverkar mina hantverk, och allt jag gör har jag lagt ned min själ och min kärlek i. Hoppas du kan känna av det då du fått hem det du beställt.

 

Vandra i skönhet <3

OM

 

Här finns överflödet från mitt självhushållande till försäljning. 

Då jag ändå är igång, gör jag efter recept som blir till flera burkar salva o.s.v. Det är oftast bara några få burkar/tvålar av varje och det kan dröja innan det kommer mer av dem om det tar slut, beroende på när mina oljeutdrag är klara och när tvålen mognat. Alla salvor och tvålar ska endast användas av häxor och älvor. Ej för människor och djur. Det går dock utmärkt att använda tvålen som doftblock och prydnad, ringblomssalvan till att smörja spinnrocken med, Det gör inget om man råkar få på fingrarna, då den är helt giftfri.

Här finns även mitt hantverk och textila konst, av ull från mina kaniner och svensk fårull. Egen gjorda grattiskort i akvarell och annat smått och gott.

Allt är tillverkat i unika exemplar.

Det finns färdiga presentpaket till nära och kära som uppskattar naturliga och svenska produkter. 

 

Jag har än så länge inget

företag, detta är min hobby.

 

Vänligen Anette Korpmild

 

 

 

 

Skicka Lätt

2 vardagar

 

Jag använder Swish

KÖPVILLKOR

 

Endast förskottsbetalning med Swish. Du ska inte betala förrän jag meddelar detta, då i samband med att jag skickar varan. Jag skickar med Postnord Skicka Lätt som tar ca 2 vardagar. Jag skickar beställningar varje vardag.